Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Тактически системи

optokon

Оптокон е производител на оптични мрежови решения в тактическо и комерсиално комуникационно оборудване от 30 години.

Тактическите комуникации са важна част от отбранителна системи на всяка държава. Сигурността на кибер ниво преполага високо хардурено обезпечение и надеждност. Комуникационните елементи са гъвкави и функционират съвместно, както със стратегически, така и с гражденски комуникационни системи, чрез използването на най-модерните интерфейси. Те осигуряват обмен и съхраняване на данни, както и контрол. Възможностите за използване са в широк спектър, като започнем от командването за връзка с мобилни части и завършим до бойното поле. Всички системи могат да бъдат поддържани от непрекъсваемо захранване. Преносната среда е базирана на оптични кабели с куплираща технология Expanded Beam.

Производителят Оптокон е доставчик на Северноатлантическия пакт НАТО, притежава лиценз за производство, развойна дейност и поддръжка на комуникационни продукти свързани с отбраната. Те отговарят на най-високите изисквания за работа в сурова среда, което потвърждава надеждността и технологичността на оборудването.

OPTOKON - Tactical Optical Networks 2020.pdf

// КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Разгледайте оборудването, което предлагаме

Износоустойчиви тактически комуникационни системи ОПТОКОН

Доверен производител и доставчик на НАТО повече от 20 години.

Компютърни системи Durabook

Ненадминатата продуктова гама на DURABOOK гарантира, че ще получите това, което очаквате, специално създадени устройства за всеки професионалист.

// НАШИЯТ ЕКИП Е НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

Имате нужда от консултация?